Ontdek hier onze looks

De Buitenzijde zijn onze twee stijlen visueel totaal anders, maar kwalitatief hetzelfde.  Voor de buitenwandbekleding kiezen we resoluut voor thermowood omwille van de duurzaamheid! Ramen en deuren zijn in PVC-profielen van Deceuninck en hebben allemaal dubbel glas. De accentafwerkingen zijn in zwart gesatineerde volkernplaat (Trespa).

Cottage

Traditionele country-style
 
Horizontale pansgewijs geplaatste ruw bezaagde houten latten in Thermowood (den) die met een tand-groef systeem aan de structuur worden bevestigd.  Ramen met zwarte PVC-profielen en geruite glaspartijen.

Cubic

Modern en elegant
 
Verticale houten latten in Thermowood (ayous of den) in combinatie met matzwarte vlakken van volkernplaat.  Ramen met zwarte PVC-profielen en grote vlakke glaspartijen.

Interieur

Binnen houden we van een makkelijk  onderhoud: laminaat parket van Quickstep of PVC, wanden in OSB (al dan niet geschilderd) of in Clicwall panelen van Unilin (schilderklaar, geschilderd of in een kleuren- of houtprint). We doen drie interieurvoorstellen die je ook in onze prijslijst terugvindt, maar waar je op maat kan van afwijken.

Breakout

Kleur en accenten
 
Vloer in Quickstep waterbestendig laminaat “Creo grijze eik Tennessee”. Plafond in witgeschilderd OSB. Wanden in ongeschilderd OSB (vooraan) en in schilderklare Unilin Clickwall panelen (zij- en achterwanden).

Nordic

Die unieke Zen feeling
 
Vloer in Quickstep waterbestendig laminaat “Premium eik wit”. Plafond in witgeschilderd OSB. Wanden  in ongeschilderd OSB (vooraan) en in Unilin Clickwall panelen: “Seashell” (achteraan) en schilderklaar “Deco” (kopwanden).

Eric Kuster stijl

Elegant en stijlvol

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke PVC vloer, uitgelegd in een vissengraat patroon. De kleuren van de vloer kunnen naar wens worden gekozen. Plafond in witgeschilderd OSB. Wanden  in ongeschilderd OSB (vooraan) en in Unilin Clickwall panelen: “Seashell” (achteraan) en schilderklaar “Deco” (kopwanden).