Welkom op onze projecten pagina

Door de jarenlange ervaring als specialist in modulaire huisvesting biedt absolute houses voor elke huisvestingsvraag een passende oplossing. Ook op het gebied van recreatie garanderen we de hoogste kwaliteit en realisatiesnelheid. Door modulair te bouwen zijn wij in staat om binnen no-time uw wensen te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

bEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

WONINGBOUW

Woningbouw is een onderwerp dat hoog op de agenda staat binnen de bouwsector en de politiek. Absolute houses levert een bijdrage aan het terugdringen van het woningtekort; door modulair te bouwen boeken we namelijk flinke tijdswinst, verbeteren we de kwaliteit van de woningen én halveren we de CO2-uitstoot per project.

RECREATIE

De recreatiesector is sterk aan innoveren, de behoefte aan meer energie efficiënte woningen is erg groot. Absolute houses bied een diversiteit aan modellen aan en u  woning naar wens samenstellen, of u nu een tinyhouse wilt van 34m2 of een volwaardige ruime vakantie woning van c.a. 120m2 dit kunnen wij realiseren.

SPECIALS

Met ons bouwsysteem kunnen wij ook speciale projecten realiseren zoals floating houses, neem hier een kijkje wat we allemaal al hebben gedaan.

BEDRIJVEN WAAR WE AL MEE SAMEN HEBBEN GEWERKT