FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden
De levensduur van een woning van uitgaand zonder afwerking is 60 jaar. Dit betekend NEDPANEL casco, maar deze levensduur van 60 jaar word verlengt aan de hand van de type afwerking bijvoorbeeld, HOUT, Betoncement platen, Kunstof en of steenstrips. Dit hangt af van de keuze van de koper.
De gemiddelde levertijd zit op 5 tot 7 weken.
De woningen worden standaard afgeleverd met een complete keuken en badkamer, maar hier kan natuurlijk in overleg van worden afgeweken. Standaard is compleet met Badkamer en keuken.
De NEDPANELEN hebben een standaard afmeting zodat we modulair kunnen bouwen, maar tegen een meerprijs kunnen we de NEDPANELEN in korte of verlengen en het type huis voor u ontwerpen en bouwen.
Dit word in de basis gedaan met zonnepanelen, maar onze woningen kunnen ook aangesloten worden op de vaste infrastructuur die er al zou kunnen liggen. De basis is dat onze woningen zelfvoorzienend zijn.
Onze woningen kunnen op verschillende manieren verwarmt of gekoeld worden het is natuurlijk van belang dat dit energiezuinig gebeurt en gasloos. We maken soms gebruik van een warmtepompsysteem ( airco ), infraroodpanelen en elektrische vloerverwarming.